Vijesti

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19 Uhvati najbolji deal u EU i vozi Starboard opremu 2020. već u veljači !

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19 Windsurfing boomovi su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf boomove možete uhvatiti s 30% pa do 40% popusta. Naravno svi su lukovi po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19 Windsurfing jarboli su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jarboli možete uhvatiti s 25% pa do 40% popusta. Naravno svi su jarboli po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19 Windsurfing jedra su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jedra možete uhvatiti s 30% pa do 45% popusta. Naravno sva jedra su po jedan komad pa požurite.

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Platak 06. i 07. ožujak 2004.

Prošli su vikend na Platku u organizaciji Hrvatskog snowboarding saveza i pod sponzorstvom HT-mobile održana dva natjecanja. U subotu se se održao Big Air gdje su s 3 metra visokog kickera majstori iz nekoliko europskih zemalja skakali preko 15 metara dugačkog flata i uz to opako vrtili.

Pobjedu je odnio domaći dečko Marko Grilc nakon što su mu suci vratili greškom oduzete bodove. Najbolju je izvedbu ipak dao naš Slemenski driver Matko, zvan Slepi. Čovjek je pravi show man. Ne samo da nas je zabavljao prije i nakon skokova nego su i izvedbe u zraku bile vrhunske. Inače za sve poklonice i poklonike gole muške ljepote Slepi se skinuo i nastupio samo u underpantsima, a od povreda pri padu zaštitio se samo tetovažama. Uglavnom naši Gorani i Riječani u publici komentirali su; "Gle pa to je onaj ludi lik od prošle godine". Da je zabava mogla biti bolje organizirana, mogla je. Nitko se nije sjetio donijeti i ponuditi publici kuhano vino, nekakve sendviče ma bilo kaj. Čovjek bi lijepo zaradio, a publika se ne bi gladna i žedna pokupila i prije održanog finala zaputila u obližnje domove utažiti glad i žeđ. By the way DJ je bio očajan, puštal je takav proljev od muzike da je dio publike koji je na to obratio pažnju otišao rješavati probavne smetnje. Svaka čast našim dečkima sa Slemena koji su tjedan dana radili stazu do kasno u noć, Tomi se sigurno isprsio i pošteno ih nagradio jer su to zaslužili.

Drugi dan u nedjelju vozio se Boarder Cross, četiri natjecatelja startaju zajedno i jure kroz valovitu slalom stazu tko će prije. Uglavnom tu je organizacija totalno zakazala tako da se vozit počelo tek oko 2 sata kad se velika večina publike zbog ozbiljnih padavina, za koje se znalo kad budu počele, razišla. Kako smo i mi digli sidro nemamo pojma kak je to izgledalo i tko je koga izgurao sa staze. Inače ak' ste se htjeli voziti, mogli ste se guštati jer su staze na Platku bile vrhunski pripremljene. Istina lokalna je ekipa kukala zbog gužve koju smo im mi Zagrepčani donijeli, nisu ljudi nikad bili na Sljemenu pa neznaju kaj je to gužva. Fotke budete dobili sutra!


Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija