Vijesti

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19 U subotu 15.06. održan je šesti po redu SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna. Ove je godine utrka dobila jednu novu dimenziju, naime dionica je produžena na 18km između najprestižnijeg hrvatskog kampa, Istra Premium Camping Resorta i najljepšeg hotela Valamar Club Tamaris resorta. Pobjedu ELITE utrke odnijeli su; Filippo Marcuriali i Susak Molinero...

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19 Do kraja maja, SUPer akcija do ja**!

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19 Zagreb te zove dođi na 10. jubilarni SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

Surf Shop vam daje 5.500 kuna!

16.04.19 Surf Shop vam poklanja lakih pet tisućica. Tko ih može uzeti? Bilo tko tko je u posljednje dvije godine kupio ili će u slijedeća tri mjeseca kupiti; kajak, SUP dasku ili windsurf komplet. Pošaljite nam svoju fotografiju s komadom opreme iz Surf Shopa za naš Ljetni foto natječaj" i obogatite svoj adventure budžet.

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 15th and 16th of June / SUP Downwind race

29.03.19

NeilPride akcija na odijela!

12.03.19

Surfmania centar nudi dobar posao u Istri!

08.03.19

Postani JP-Australia team rider

06.03.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Snowboarding 180 sati!!!

Prošli je tjedan Flow test vozač Bernhard Mair napravio ono za što je malo tko vjerovao da je moguće - on je kontinuirano snowbordao 180 sati u komadu. Za to je trebalo točno 8 dana!

Da malo opišemo ovo nevjerojatno postignuće, evo pravila: morao je u komadu voziti četiri sata, nakon čega je mogao odmoriti 20 minuta. Penjanje gondolom nije smjelo trajati ni minut duže od spuštanja. Jesti i spavati smio je samo u tom kratkom vremenu dok se penjao uzbrdo. Nekada su ljudi koji su pokušavali oboriti takav rekord koristili po nekoliko setova različite opreme. Bernhard Mair je koristio samo jedan jedini set u cijelo vrijeme, '05 Camo 160, vezove Team i nove powerlace buce. On je izvozio više nego što većina prosječnih snowboardera izvozi u cijeloj sezoni. Na pitanje što nekoga može natjerati na takvo ludilo, neustrašivi Austrijanac kaže da ga je samo interesiralo da li on to zbilja može, nije trošio vrijeme na razmišljanje mogućoj slavi. Želimo mu samo čestitati na ovom nevjerojatnom postignuću.


Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija