Vijesti

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19 Uhvati najbolji deal u EU i vozi Starboard opremu 2020. već u veljači !

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19 Windsurfing boomovi su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf boomove možete uhvatiti s 30% pa do 40% popusta. Naravno svi su lukovi po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19 Windsurfing jarboli su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jarboli možete uhvatiti s 25% pa do 40% popusta. Naravno svi su jarboli po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19 Windsurfing jedra su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jedra možete uhvatiti s 30% pa do 45% popusta. Naravno sva jedra su po jedan komad pa požurite.

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Snowboarding 180 sati!!!

Prošli je tjedan Flow test vozač Bernhard Mair napravio ono za što je malo tko vjerovao da je moguće - on je kontinuirano snowbordao 180 sati u komadu. Za to je trebalo točno 8 dana!

Da malo opišemo ovo nevjerojatno postignuće, evo pravila: morao je u komadu voziti četiri sata, nakon čega je mogao odmoriti 20 minuta. Penjanje gondolom nije smjelo trajati ni minut duže od spuštanja. Jesti i spavati smio je samo u tom kratkom vremenu dok se penjao uzbrdo. Nekada su ljudi koji su pokušavali oboriti takav rekord koristili po nekoliko setova različite opreme. Bernhard Mair je koristio samo jedan jedini set u cijelo vrijeme, '05 Camo 160, vezove Team i nove powerlace buce. On je izvozio više nego što većina prosječnih snowboardera izvozi u cijeloj sezoni. Na pitanje što nekoga može natjerati na takvo ludilo, neustrašivi Austrijanac kaže da ga je samo interesiralo da li on to zbilja može, nije trošio vrijeme na razmišljanje mogućoj slavi. Želimo mu samo čestitati na ovom nevjerojatnom postignuću.


Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija