Vijesti

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19 U subotu 15.06. održan je šesti po redu SUPer Surfers Challenge Poreč-Lanterna. Ove je godine utrka dobila jednu novu dimenziju, naime dionica je produžena na 18km između najprestižnijeg hrvatskog kampa, Istra Premium Camping Resorta i najljepšeg hotela Valamar Club Tamaris resorta. Pobjedu ELITE utrke odnijeli su; Filippo Marcuriali i Susak Molinero...

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19 Do kraja maja, SUPer akcija do ja**!

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19 Zagreb te zove dođi na 10. jubilarni SUPer Surfers Challenge, probaj SUP veslanje, nauči SUPati, zabavi se, natječi se i osvoji vrijedne nagrade. Ovo nije samo međunarodna SUP Pro utrka, to je mnogo više, to je cjelodnevni SUP event, na kojem možete saznati sve o SUP veslanju, probati različitu opremu, naučiti prve korake na SUPu, saznati sve o natjecanjima, natjecati se i naravno uzeti bogati nagradni fond.

Surf Shop vam daje 5.500 kuna!

16.04.19 Surf Shop vam poklanja lakih pet tisućica. Tko ih može uzeti? Bilo tko tko je u posljednje dvije godine kupio ili će u slijedeća tri mjeseca kupiti; kajak, SUP dasku ili windsurf komplet. Pošaljite nam svoju fotografiju s komadom opreme iz Surf Shopa za naš Ljetni foto natječaj" i obogatite svoj adventure budžet.

SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna / 15th and 16th of June / SUP Downwind race

29.03.19

NeilPride akcija na odijela!

12.03.19

Surfmania centar nudi dobar posao u Istri!

08.03.19

Postani JP-Australia team rider

06.03.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Sport i nautika - 13.zagrebački sajam sporta i nautike

Od 18. do 22.veljače održat će se tradicionalna velesajamska priredba sport i nautika. www.zv.hr/sport .

Image

Ove godine bit će prisutan rekordan broj izlagača. U mnoštvu atrakcija isticat će se kao i prijašnjih godina Windsurfing štand. Kako će naš štand izgledati tu vam tajnu nećemo otkriti ali vam možemo otkriti sadržaje i program na štandu i oko njega.
Na štandu će biti prikazana sva najnovija dostignuća u svijetu windsurfinga, kitesurfinga i snowboardinga. U windsurfingu to je sa Zlatnom nagradom za industrijski dizajn okrunjen Neil Pryde i njihova zlatna kolekcija jedara, nitko do sada u windsurfing industriji nije dobio takvu nagradu.

Image

ImageJP brand manager Martin Brandner upoznat će vas sa Super X-om, tom novom atraktivnom disciplinom koju su za PWA kreirali on i Rene Egli vlasnik najpoznatijeg windsurf centra na svijetu Fuerteventura na Grand Kanarima.

U kite surfingu Cabrinha će predstaviti svoj najnoviji proizvod RECON sistem. Radi se o najsigurnijem i za upotrebu najjednostavnijem sistemu za upravljanje i kontrolu kitea. Kako to radi dođite i pogledajte sami. Flysurfer će predstaviti svoj novi proizvod, najmirniji i najupravljiviji no-tube kite na svijetu. Surfmania će vam predstaviti svoju kite-surf školu u Sabunikama kraj Zadra gdje će se već od početka travnja svaki vikend održavati škole ovog atraktivnog sporta.Zašto samo surfati kad se sa zmajem u svakom skoku može i poletjeti.
To je idealan sport za jadranske ljetne uvijete kad je vjetar slab i skoro ga svaki dan imate između 10 i 15 čvorova.
Snowboarderi će moći uživati u «Blind Bend V» Flow video uratku na kojem vas najbolji Flow vozači vode u visoke Alpe na freeride u prekrasan duboki snijeg i mame vas da im se pridružite. Flow će prikazati svoju novu kolekciju proizvoda za sezonu 04/05. Flow je u 2003. dobio dvije najprestižnije europske nagrade za industrijski dizajn; Red Dot i IF Desigen Award. Vez na snowboardu osim što treba biti maksimalno funkcionalan i jednostavan za upotrebu treba i izgledati poželjno, a novi je Flow još poželjniji, provjerite zašto.


Dodijelit ćemo nagrade za SNOWBOARDING FOTOMANIU i izložiti neke od najotkačenijih fotografskih uradaka.

ImageImage

Raspored video projekcija objavit ćemo u utorak, bez panike svi budete došli na svoje u svom terminu, one koji misle 'čilat' na svim projekcijama za redom budemo nahranili a možda i napili.


Najinteresantnije dolazi ipak na kraju; na sajmu ćete naći sve na super rasprodaji. Snowboarderi rasprodavat ćemo cijelu kolekciju 2003 i novo i rabljeno!!! Naći će se i lijep popis novih Neil Pryde jedara na close out rasprodaji 20% off, bit će tu i pokoji rabljeni primjerak Neilprydea i JP-a, za kajtere rabljeni Flysurfer 9,5. Nekoliko najbržih sretnika moći će rezervirati nove izložene daske i jedra sa dodatnim sajamskim popustom 15+8=23%!!! Požurite jer broj izloženih primjeraka je malen.

SAJAM SPORT i NAUTIKE

ZAGREBAČKI VELESAJAM
www.zv.hr .


Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija