Vijesti

STARBOARD 2020. – Windsurf & SUP akcija

19.09.19 Uhvati najbolji deal u EU i vozi Starboard opremu 2020. već u veljači !

Windsurfing boomovi (lukovi) – sezonska rasprodaja

05.09.19 Windsurfing boomovi su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf boomove možete uhvatiti s 30% pa do 40% popusta. Naravno svi su lukovi po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jarboli – sezonska rasprodaja

29.08.19 Windsurfing jarboli su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jarboli možete uhvatiti s 25% pa do 40% popusta. Naravno svi su jarboli po jedan komad pa požurite.

Windsurfing jedra – sezonska rasprodaja!!!

23.08.19 Windsurfing jedra su od danas pa slijedećih deset dana na velikom sezonskom sniženju. SEVERNE i NEILPRYDE windsurf jedra možete uhvatiti s 30% pa do 45% popusta. Naravno sva jedra su po jedan komad pa požurite.

Windsurfing daske – sezonska rasprodaja!!!

17.08.19

6. SUPer Surfers Challenge Poreč - Lanterna

16.06.19

SUPer Akcija do kraja maja !

24.05.19

SUPer Surferi te zovu na Jarun - 19.05.

12.05.19
Arhiva vijesti:

Baci like

Jubito

Newsletter

Surf Mania vijesti

Sport i nautika - 13.zagrebački sajam sporta i nautike

Od 18. do 22.veljače održat će se tradicionalna velesajamska priredba sport i nautika. www.zv.hr/sport .

Image

Ove godine bit će prisutan rekordan broj izlagača. U mnoštvu atrakcija isticat će se kao i prijašnjih godina Windsurfing štand. Kako će naš štand izgledati tu vam tajnu nećemo otkriti ali vam možemo otkriti sadržaje i program na štandu i oko njega.
Na štandu će biti prikazana sva najnovija dostignuća u svijetu windsurfinga, kitesurfinga i snowboardinga. U windsurfingu to je sa Zlatnom nagradom za industrijski dizajn okrunjen Neil Pryde i njihova zlatna kolekcija jedara, nitko do sada u windsurfing industriji nije dobio takvu nagradu.

Image

ImageJP brand manager Martin Brandner upoznat će vas sa Super X-om, tom novom atraktivnom disciplinom koju su za PWA kreirali on i Rene Egli vlasnik najpoznatijeg windsurf centra na svijetu Fuerteventura na Grand Kanarima.

U kite surfingu Cabrinha će predstaviti svoj najnoviji proizvod RECON sistem. Radi se o najsigurnijem i za upotrebu najjednostavnijem sistemu za upravljanje i kontrolu kitea. Kako to radi dođite i pogledajte sami. Flysurfer će predstaviti svoj novi proizvod, najmirniji i najupravljiviji no-tube kite na svijetu. Surfmania će vam predstaviti svoju kite-surf školu u Sabunikama kraj Zadra gdje će se već od početka travnja svaki vikend održavati škole ovog atraktivnog sporta.Zašto samo surfati kad se sa zmajem u svakom skoku može i poletjeti.
To je idealan sport za jadranske ljetne uvijete kad je vjetar slab i skoro ga svaki dan imate između 10 i 15 čvorova.
Snowboarderi će moći uživati u «Blind Bend V» Flow video uratku na kojem vas najbolji Flow vozači vode u visoke Alpe na freeride u prekrasan duboki snijeg i mame vas da im se pridružite. Flow će prikazati svoju novu kolekciju proizvoda za sezonu 04/05. Flow je u 2003. dobio dvije najprestižnije europske nagrade za industrijski dizajn; Red Dot i IF Desigen Award. Vez na snowboardu osim što treba biti maksimalno funkcionalan i jednostavan za upotrebu treba i izgledati poželjno, a novi je Flow još poželjniji, provjerite zašto.


Dodijelit ćemo nagrade za SNOWBOARDING FOTOMANIU i izložiti neke od najotkačenijih fotografskih uradaka.

ImageImage

Raspored video projekcija objavit ćemo u utorak, bez panike svi budete došli na svoje u svom terminu, one koji misle 'čilat' na svim projekcijama za redom budemo nahranili a možda i napili.


Najinteresantnije dolazi ipak na kraju; na sajmu ćete naći sve na super rasprodaji. Snowboarderi rasprodavat ćemo cijelu kolekciju 2003 i novo i rabljeno!!! Naći će se i lijep popis novih Neil Pryde jedara na close out rasprodaji 20% off, bit će tu i pokoji rabljeni primjerak Neilprydea i JP-a, za kajtere rabljeni Flysurfer 9,5. Nekoliko najbržih sretnika moći će rezervirati nove izložene daske i jedra sa dodatnim sajamskim popustom 15+8=23%!!! Požurite jer broj izloženih primjeraka je malen.

SAJAM SPORT i NAUTIKE

ZAGREBAČKI VELESAJAM
www.zv.hr .


Prijava u shop

Korisničko ime (e-mail adresa)

Lozinka

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka

Zaboravili ste lozinku?

Registracija